İSTANBUL / ESENYURT - Fahir İlkel Ortaokulu

Fahir İlkel Ortaokulu

Balıkyolu Mah. 479. Sok. No10 Esenyurt/İSTANBUL
Vizyon
Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, üniversite sınavında istediği yere girebilen, büyük ölçüde veli memnuniyetini sağlamış, stratejik yönetim anlayışını tüm yönetsel süreçlere yansıtmış, eğitim, yönetim, spor ve sosyal faaliyetlerinde başarısını kabul ettirmiş, tercih ve takdir edilen bir okul olmak.
Misyon
Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı,bilinçli,sorumluluk duygusuna sahip,ekonomik hayat için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış,çağdaş birer insan ve vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak temel amacımızdır.
Sabah Grubu: 07.40 - 13.00 Öğle Grubu : 13.20 - 18.40
Ulaşım
Esenyurt merkezden Balıkyolu dolmuşları ile 5 dk´da ulaşım sağlanmaktadır. Avcılardan ise 142F belediye otobüsü veya Balıkyolu dolmuşları ile yaklaşık 20 dk´da ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz servis işlemleri için MİRAY Turizm ile iletişime geçebilirsiniz. 08508881023
Okulumuz Esenyurt Yenikent Mahallesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul İli Esenyurt İlçesi Yenikent Mahallesinde bulunmaktadır. Esenyurt Kaymakamlığına ve Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 km mesafede, Esenyurt Cumhuriyet Meydanına 1.5 km mesafede bulunmaktadır.
Güreş Kickboks Futbol Muay-Thai Wushu Kung-fu
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz her yıl çeşitli robotik yarışmalara katılmaktadır. İl, ilçe ve Ulusal düzeyde etkinliklerde yer almaktadır. Her yıl TÜBİTAK 4006 kapsamında Bilim Fuarları açılmaktadır.
Tübitak 4006 E-twinning
Kardeş Okul Projesi - Mihail Koiciu İlkokulu Ortaokulu
Diğer Hususlar
Anasınıfı Okulumuzda sabah 2 sınıf, öğleden sonra 2 sınıf olmak üzere 4 adet anasınıfımız mevcuttur. Sınıflarımızda 24´er öğrenci bulunmaktadır.