İSTANBUL / ESENYURT - Fahir İlkel Ortaokulu

Mrt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde yapılacak olan ortak sınavların tarihleri belirlenmiştir.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında yapılacak olan ortak sınavların tarihleri belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuzun "Aile Birliği" seçim toplantısı 13 Ekim 2023 Cuma günü 14:30´ da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizi toplantımıza bekliyoruz.

Ock

Aşağıdaki linklerden Scratch 2.0 programını indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmeni Gökhan LAFCI tarafından yazılan Scratch 2.0 yazılım kitabını pdf formatında aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Eyl

30 Eylül 2022 tarihinde saat 10.00 da okulumuzun kantin ihalesi yapılacaktır.

Kantin ihalesinin üstyazısı ve şartnamesi aşağıda sunulmuştur.

Haz

2016 doğumlu ve hiç okul öncesi eğitim almamış çocuklar için yaz ana okulu programı düzenlenecek.

Sayın velilerimiz,

Okulumuz BT öğretmenleri tarafından 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 13.00'da velilerimize yönelik "siber zorbalık ve sosyal medyanın doğru kullanımı " semineri verilecektir.. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Seminer konferans salonunda yapılacaktır.

e-Güvenlik Sayfası Rehberlik menüsü altında sabitlenmiştir.

Scratch Elektrik Devresi

Ekm

Okulumuzun "Aile Birliği" seçim toplantısı 14 Ekim 2022 cuma günü 14:30´ da okul konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizi toplantımıza bekliyoruz.

Nis

Fahir İlkel Ortaokulu Stratejik Planları aşağıdaki linklerde mevcuttur.

Eyl

Sevgili öğrenciler, Binlerce yıldır yaşadığımız bu coğrafyada nice savaşlar, nice afetler, nice yıkımlar yaşadık. Ve her defasında vatanımıza sahip çıktık. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal’in yaktığı bağımsızlık ateşinin özgürlük mücadelemizin son halkası olduğunu düşündük. Aradan geçen yaklaşık 100 yıla rağmen barış içinde yaşadığımız ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi hiç beklemediğimiz bir yerden hain bir saldırıya maruz kaldık. Kurtuluş Savaşı’nda Nene Hatun’u, Maraşlı Sütçü İmam’ı, İzmir’i işgal eden Yunanlılara ilk kurşunu sıkan gazeteci Hasan Tahsin’i çıkaran bu bereketli topraklar; 15 Temmuz gecesi de darbecilere karşı ilk kurşunu sıkan Ömer Halisdemir’i, henüz 15’ inde olan Halil İbrahim Yıldırım’ı, Engin Tilbaç’ı da bağrından çıkarmıştır.