İSTANBUL / ESENYURT - Fahir İlkel Ortaokulu

Kaleli Yakar Top Takımlarımız Derece Aldı

İlçemizde düzenlenen okullararası geleneksel çocuk oyunları kaleli yakar top takımları arasında okulumuz Küçük Erkekler Kaleli Yakar Top Takımımız ilçe 3.sü, Küçük Kız Kaleli Yakar Top Takımımız ilçe 2.si,Yıldız Erkekler Kaleli Yakar Top Takımımız ise ilçe 1. Olarak finallere katılmaya hak kazanmışlarıdr.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yayın: 14.03.2019 - Güncelleme: 22.04.2024 20:58 - Görüntülenme: 723